Screenshot 6DSC 0913A fost creata in anul 2000 fiind o gospodarie de crestere a diferitor animale domestice si exotice.

A fost prima gospodarie de crestere a strutilor, pe parcursul anilor fiind dezvoltata intr-o afacere de crestere a diferitor animale, ajungind i zilele de azi cu o colectie mare de animale domestice si exotice precum: Struti (20), Cai(8), Ponei(8),Caprine(10),Ovine(4),Alpaca(3), Ursul spalator, Cangur, Porci(15), Gaini(50), Fazani(8), Pauni(17),Lebede(6),Pamipede(50),Prepelite(3000),Cocori incoronati(2),Iepuri(12) etc.

Toate acestea animale le puteti vedea la zooclub in orice zi al anului,in afara de excursie prin gospodarie insotiti cu ghid, aveti posibilitatea sa calariti pe cai si ponei, precum si plimbarea cu tresura sau faetonul, puteti sa hraniti si sa mingieati animalele.

Aveti posibilitatea unica de a inchiria cai si sa plecati in tururi ecvestre impreuna cu instructorul de echitatie savurind natura salbatica a moldovei.

Pe teritoriul gospodariei puteti lua o cina romantica la malul iazului cu lebede savurind gustul prepelitei la cuptor cu cartofi pai deliciosi si o salata cu oua de prepelite.

Puteti procura o gama larga de produse proprii precum Carne de prepelita, carne de strut,carne de porc salbatic,carne de rata salbatica, carne de curca,carne de porumbei,oua de strut comestibil,oua de prepelite, si multe alte produse.

De asemenea puteti procura suvenire precum:Pene de paun,pene de struti,oua de struti incondeiate etc.

Organizarea plimbarilor pe cai si ponei ,avind in disponibilitate 8 cai si 7 ponei, in momentul dat organizam lectii de hipism,antrenamente si instruirea persoanelor care doresc sa se ocupe cu hipism, o alta oferta este  organizarea tururilor ecvestre pe un tip scurt de 1-2 ore in afara gospodariei prin cimpiile in apropiere.

Viaţa la ZooClub

View the embedded image gallery online at:
https://zooclub.md/ro/zooclub-ro#sigProId835483c958